Nevelési tanév 2020-2021

TISZTELT SZÜLŐK!

SZEPTEMBER 1-ÉN KEZDŐDIK A NEVELÉSI ÉV. A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL AZ ÓVODÁBA VALÓ BELÉPÉS A SZÜLŐK SZÁMÁRA TOVÁBBRA SEM LEHETSÉGES. A ZSILIPRENDSZERT EZUTÁN IS FENNTARTJUK, REGGEL EGY DAJKA ÉS EGY PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS VÁRJA AZ ÉPÜLET BEJÁRATI AJTAJÁNÁL A GYERMEKEKET. ITT KELL ELKÖSZÖNNI ÉS A GYERMEKET ÁTADNI.

KIVÉTEL: AZ ÓVODÁVAL SZEPTEMBER 01-ÉN JOGVISZONYBA KERÜLŐ GYERMEKEK, AKIK ELŐSZÖR JÖNNEK ÓVODÁNKBA. A GYERMEKKEL EGY SZÜLŐ SZÁMÁRA 2 NAPRA ENGEDÉLYEZEM A BESZOKTATÁS MIATT A BEJÖVETELT A CSOPORTBA – ENNEK FELTÉTELE A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE, VÁLTÓCIPŐ, ÉS A KIHELYEZETT KÉZFERTŐTLENÍTŐ HASZNÁLATA.

A 2 NAP CSOPORTSZOBÁBAN TÖRTÉNŐ BESZOKTATÁST KÖVETŐEN EGY SZÜLŐ BEKÍSÉRHETI A GYERMEKET, ÁTÖLTÖZTETI, MAJD ÁTADJA AZ ÓVODAPEDAGÓGUSNAK – BESZÉLGETÉSRE NINCS LEHETŐSÉG EBBEN AZ IDŐSZAKBAN – VISELVE A FENT EMLÍTETT MASZKOT, HASZNÁLVA A KIHELYEZETETT KÉZFERTŐTLENÍTŐT.

FELHÍVOM A KEDVES SZÜLŐK FIGYELMÉT, HOGY AZ ÓVODÁBA ÉRKEZÉS – A BESZOKTATÁS NAPJAIT KIVÉVE – 8.30-IG TÖRTÉNIK. EZUTÁN AZ AJTÓBAN GYERMEKEKET ÁTVEVŐ DAJKA ÉS PEDAGÓGIAI ASSZZISZTENS A TÍZÓRAIZTATÁST VÉGZI.

Tisztelettel: Nagyné Cseterics Éva óvodaigazgató